Ruddy Kick - How Can I Slow Down

Det är min mammas favorit

Posted Dec. 13, 2016, 11:46 p.m. By wablo Tags: Inredning

Min mamma tycke om lantlig inredning, det är något som passar henne och det är fint tycker jag. Ja och att dom bor på landet gör det ännu mer passande.
Ja det är något med att det är lantligt som gör att det blir hemtrevligt och avslappnat och det är väldigt trevligt att ha det så hemma.
Det finns så många olika stilar som är härliga och det är kul att det finns så många olika stilar att välja på. För det finns något för alla, så att det blir fint och personligt för alla. Ja för vi har ju alla en egen smak och det är kul när det kommer till utryck i hur vi bor och hur vi inreder hemma.

Kul med variation

Jag tycker att det är härligt med variation och att man kan ha olika stilar, ja skulle gärna ha ett hus med många rum för att ha olika stilar i varje rum. Ja det är på något sätt väldigt härligt att man kan ha olika stilar och att man kan tycka om olika stilar. Det gör i alla fall jag, man kan ha olika perioder då man vill ha det på ett visst sätt och sen så kan man vara lite sugen på en annan stil och så vidare. Och då skulle det vara kul att ha flera rum så att det kan bli så att man kan ha olika stilar i varje rum och så beroende på humör och så vidare.

Ja det är härligt att vi är olika och att vi har olika stilar för et blir man ju också inspirerad av och det är ju det vi vill bli, inspiration och glädje vill vi ska lysa igenom hur vi bor och hur vi vill ha det och att få utrycka sig i sin inredning är härligt och fint.